Privacyverklaring

Het Bladenatelier gaat zorgvuldig met je gegevens om. In deze privacyverklaring lees je hoe dit zit.

Soort gegevens
Je laat persoonsgegevens achter als je met mij e-mailt (voor- en achternaam, e-mailadres en eventueel telefoonnummer) of je inschrijft voor mijn nieuwsbrief (voornaam en e-mailadres).

Gebruik
Via e-mail en eventueel telefoon hebben we contact, zoals over opdrachten en offertes. Je bent bijvoorbeeld een (potentiële) klant. Via mijn nieuwsbrief houd ik je op de hoogte van nieuwtjes, nieuw werk en andere vakgerelateerde onderwerpen. Voor extra zekerheid werk ik met een double-opt-in: als je je naam en e-mailadres invult, ontvang je eerst een bevestigingsmail. Pas als je daarop klikt, ben je ingeschreven. Wil je je weer uitschrijven? Dan kan altijd: onderin elke nieuwsbrief vind je de mogelijkheid om jezelf uit te schrijven.

Derde partijen
De verwerking is (deels) in handen van derden, met wie ik verwerkersovereenkomsten heb afgesloten:

  • Hostnet: hostingprovider voor e-mail.
  • MailChimp: software voor het verzenden van mijn nieuwsbrief.

MailChimp is gevestigd in de Verenigde Staten en gecertificeerd voor het EU-US Privacy Shield. Dit betekent dat het systeem veilig is verklaard om persoonsgegevens te beheren, ook bezien vanuit de AVG/GDPR.

Duur van de opslag
Ik bewaar je persoonsgegevens niet langer dan nodig is om de doelen te realiseren waarvoor ik ze verzamel. Je e-mail (en eventueel telefoonnummer) bewaar ik zolang we samenwerken of de kans daarop bestaat. Je naam en e-mailadres voor mijn nieuwsbrief bewaar ik zolang je op de nieuwsbrief bent ingeschreven en/of zolang ik de nieuwsbrief wil blijven sturen.

Gegevens inzien, corrigeren of verwijderen
Je kunt je persoonsgegevens altijd inzien, aanpassen of verwijderen. In de nieuwsbrief zit standaard een optie waarmee je dit kunt doen. Wil je andere gegevens aanpassen? Neem dan contact met me op.

Heb je een klacht?
Dan kun je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Nog vragen?
Neem dan contact met me op:

Het Bladenatelier
Havendijk 293
06 41 011 272 of per e-mail
KvK 244 668 69